Ohjelmatarjonnassani olen valikoiva. Tarjoan vain sitä mistä itsekin pidän, olen aidosti kiinnostunut ja tiedän osaavani.

Kalastamisen ja merellä liikkumisen taidon oppii ainoastaan tekemällä itse näitä asioita. Isänopeista ja kirjojen viisauksista on tietysti ollut myös hyötyä.

Ankkuripaikkana Porkkala on ollut tähänastisen elämäni pisin yhtäjaksoinen, yli 30 vuotta. Näiden vuosien aikana olen onnistunut löytämään parhaiden paikkojen lisäksi uskomattomia tapahtumia ja tarinoita Porkkalan värikkäästä menneisyydestä.

Meri on ollut minulle elämäntapa. Veneessä nukkumistani öistä kertyy yhteenlaskettuna vuosikausia. Perheeni on ollut paljon mukana.

Olen kalastanut ongella rantakallioilla, ajosiimalla avomerellä,  ja kaikilla vehkeillä siltä väliltä. Enkä ole saanut kalastuksesta tarpeekseni. Tosin menetelmät ovat yksipuolistuneet. Nykyisin aika kuluu lähinnä vapa kädessä. Varsinkin taimenen heittokalastus on minulle aina yhtä mieluista. Kampelaverkot lasken kuitenkin vielä muutaman kerran vuodessa.

Suomen merien lisäksi olen liikkunut eri puolella maailmaa, Jäämeren vuonoilta Andamaanien pikkusaariin. Toistakymmentä vuotta olen asunut Suomen pahimpien talvikuukausien ajan Thaimaan pikkusaarilla kalastellen paikallisten kanssa kalaa syötäväksi. Olen viettänyt öitä yöpyyntialuksien miehistönä ja käynyt merellä ominpäin. Näitä retkiä on kertynyt satoja.

Vuosituhannen vaihtuessa päätin lopettaa ”sen oikean hetken” odotuksen. Olin velaton mies ja lapset olivat kasvaneet aikuisiksi. Pudottauduin kravatista, jätin säännöllisen palkkapussin ja ryhdyin itsenäiseksi yrittäjäksi ja elämäntapakalastajaksi. Olin varma että kokemukseni on riittävä hyvien tapahtumien järjestämiseen vaativalle asiakaskunnalleni.

Merellisen ohjelmapalvelun lisäksi ansaitsen elantoni kirjoittamalla, taiteen tekemisellä ja muutamilla talvisilla henkilöstökoulutustapahtumilla.

Kalaa syön yli kaikkien ohjearvojen.