LASIT design Pentti Aaltonen

Lasien  ylivertaisuus perustuu paksuun seinämään, sormilommoihin, raskaaseen kölipainoon sekä vettä halveksivaan sisämuotoiluun.

Jokainen lasi  on Suomessa puhallettu pieni taideteos, aina hieman erikokoinen ja näköinen kuin kaverinsa. Saatavilla erilaisissa lahjapakkauksissa tai ilman pakkausta, yksittäin, parittain tai kuten haluat.

Vakaiden ryyppyjen puolesta!

 

 

 

 

RYYPPILASI VAIKEISIIN OLOSUHTEISIIN

Onko mitään yhtä surullista kuin kaatunut viinaryyppy! Puhumattakaan siitä seuraavasta epäonnesta. Ehkäise onnettomuus! Käytä turvallista Ryyppilasia.

Lasi on testattu myrskyävillä merillä, tuntureiden yönuotioilla, hienoimpien juhlien valkoisilla pöytäliinoilla sekä pinon takana saunaa lämmitettäessä.

Heti varastosta saatavana sinisiä, ruskeita ja kirkkaita. Sekä loppuerä rubiininpunaisia.

 

LAULULASI

Pienen pieni Laululasi on suunniteltu pysymään pystyssä pidempään kuin käyttäjänsä. Muotoilultaan se on Ryyppilasin pikkuveli.

Heti varastosta kirkkaita.

 

 

 

MOUKKULASI

Moukkulasi on tehty kovaan käyttöön Pohjolan jäisiin olosuhteisiin. Moukkulasi on suunnittelijan raskas ratkaisu kohtuuttoman ryyppäämisen ehkäisemiseksi. Silloin kun lasi ei enää nouse ylös pöydältä, niin käyttäjän on aika laskeutua alas pöydän alle lepäämään.

Heti varastosta kirkkaita. 

 

LONTRAUSLASI

Lontrauslasi on suunniteltu vaativiin ja erittän monipuolisiin olosuhteisiin. Villeimpien huhujen mukaan lasia on käytetty jopa veden juontiin!

Lontrauslasi soveltuu yhtä hyvin hienoimpien juhlien valkoisille pöytäliinoille kuin ulkoluodolle auringonlaskun aikaan. Lontrauslasi ei halveksi mitään alkoholipitoista juomasekoitusta. Se ottaa vastaan myös olutta ja siideriä.  

Heti varastosta kirkkaita. 

 

 

 

 

FIINILASI

Fiinilasi kerää ilottomuuden ympäriltään ja haihduttaa sen taivaan tuuliin. Mitä kevyemmäksi mieli muuttuu sitä raskaammaksi lasi käy.

Sormilommoinen ja vääräjalkainen Fiinilasi soveltuu yhtä hyvin rapujuhlien valkoisille pöytäliinoille kuin pimeimpien salakapakoiden nurkkapöytiin. Reilunkokoista lasia voi käyttää coctailien sotkemiseen, viinin tissutteluun, oluen lotraukseen sekä yömyssyttelyyn.

 

 

 

 

VITRIINITAULUT VANHOISTA ESINEISTÄ

Päätin kehittää lahjaratkaisun niitä sankareita varten, joilla on jo kukkamaljakko. Asetin vaatimukseksi seuraavat periaatteet: valmis ratkaisu pakkausta myöten, hinta vain hyvän konjakkipullon suuruinen, ei saatavana tavarataloista, saajalleen nostalginen ja yksilöllinen. Mielestäni olen onnistunut!

Kerro sankarista, teen ehdotuksen!

Valmistan myös asiakkaan omista esineistä kuten uistimista, työkaluista ym. lahjatauluja.

 

 

 

 

ANTIKVARIAATTISET KIRJA-AARTEET

Vanhat kalastus- ja metsästysoppaat, lintukirjat, kotitalous- ja keittokirjat, avioliitto- ja kansanvalistusoppaat, ammatti- ja harrastuskirjallisuus kehystettynä seinälle ripustettavana tauluna siten että kirja on myös helposti luettavissa.

Tai kirja kirjana lahjalaatikossa.

Varastossa jatkuvasti suuri määrä kirjoja, joista persoonallinen täsmälahja syntyy lyhyellä toimitusajalla.

Kerro sankarista, teen ehdotuksen!