Olen kirjoittanut elämäni aikana paljon, lähinnä erilaista asiatekstiä eri tarkoituksiin, ja usein muiden toimeksiannosta. Viimeiset 16 vuotta olen ollut yhden miehen yritys. Tämä aika on mahdollistanut keskittymisen yhä enemmän myös vapaampaan kirjoittamiseen kuten novelleihin ja tarinoihin.

Kuvataiteen puolella olen yhdistänyt tarinoita tauluihin. Käytän verkkokäpyjä, pirtulekkereitä ja vanhoja tarvekaluja töitteni osana. Esineet ovat tuoneet mieleeni jonkun jutun, jonka olen työstänyt valmiiksi samanaikaisesti taulua tehdessäni. Syntyneet teokset olen ristinyt Tarinatauluiksi.

Yritykseni on julkaissut muutaman kirjoittamani kirjan. Yksittäisiä juttujani on julkaistu sanoma- ja aikakauslehdissä. Erittäin mieluista kirjoitettavaa minulle ovat olleet varsinkin eräaiheiset novellit ja reportaasit. Niitä ovat julkaisseet mm. Metsästys ja Kalastus lehti, Kustannusosakeyhtiö Otava kirjoituskilpailun pohjalta syntyvissä ”Eränkävijä” -vuosikirjoissaan sekä Karisto Oy ”Erämaailma” -vuosikirjoissaan. 

Kirjoitan sekä toimitan myös historiikkeja, muisteluksia ym. juttuja tilauksesta asiakkaan omasta kirjallisesta materiaalista tai haastattelun pohjalta.