VENEET

MERISAURUS on kalastus- ja retkikäyttöön suunniteltu 9,5 metrin fiskari pitkällä keskihytillä 9 matkustajalle. Matkanopeus on 15 km tunnissa. Kalastusvälineiden lisäksi vakiovarustuksiin kuuluvat lämpimät haalarit, joilla tarkenee hyvin ulkona vielä joulukuussakin. MeriSauruksen kipparina toimin aina itse.

Nopealla KULKURILLA toteutamme retket myös kauas Porkkalan ulkopuolelle aina Tammisaareen, Hankoon ja Turun saaristoon asti. Suosittuja lähtösatamia ovat olleet Porkkalan lisäksi Helsingin kauppatori, Espoon ja Raaseporin satamat sekä Inkoo ja Bärosund. Kulkurin suurin matkustajamäärä on 29 henkeä.

KALASTUSTAPAHTUMIEN LISÄVENEINÄ käytämme nopeita ja merikelpoisia avoveneitä, joihin mahtuu kerrallaan 3-5 heittokalastajaa. Kuljettajina toimivat kokeneet kalastusoppaat.

TURVALLISUUS on tärkeintä. Kaikki veneemme ovat Merenkulkulaitoksen katsastamia ja hyväksymiä ammattimaiseen henkilökuljetukseen. Kippareilla on lain vaatiman kuljettajan pätevyyden ja vastuuvakuutuksen lisäksi pitkä kokemus merellä liikkumisesta.